Melkein kirkas perunasalaatti...
 
 
Pitkästä aikaa uus ruokatuttavuus, joka säväytti. Tätä täytyy ehdottomasti tehdä uudestaan! Ehkäpä ens kerralla myös käytän valkoista balsamicoa punaisen sijasta ja saan salaatista oikeesti kirkasta... 
 
Ainekset:
uusia keitettyjä perunoita
kevätsipulia
kapriksia tai esim. maustekurkkupaloja
(valkosipulin varsia muutama pätkä)

Kastike:
2 rkl öljyä
1 rkl etikkaa (käytin punaista balsamicoa, mutta sehän tietysti antoi kastikkeeseen väriä...)
pikkasen sinappia
suolaa
pippuria
ripaus sokeria tai hunajaa
 
Pilko keitetyt perunat (käytä kuorineen tai ilman) ja silppua sipuli sekä valkosipulin varret. Lisää joukkoon kaprikset. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää kastike perunoiden ja sipulien joukkoon. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua...vaikkapa seuraavaan päivään.