Tästä määrästä sain n. 4 pientä annosvuoallista jäädykettä.

1 muna
0,5 dl sokeria
2 dl vaahtoutuvaa kermaa
1 tl vaniljasokeria
2 dl jäisiä puolukoita
piparinmuruja

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa myös kermavaahto vahdoksi toisessa kulhossa.
Survo suurin osa puolukoista morttelissa tai tehosekoittimessa, jätä loput puolukat koristeluun.
Sekoita survotut puolukat, vaniljasokeri ja vaahdotettu kerma yhteen. Yhdistä kermaseos ja munasokeriseos.
Huuhtele annosvuoat vedellä ja jaa jäädykeseos vuokiin.
Laita vuoat pakkaseen jäätymään.
Ota vuoat ainakin vartti ennen tarjoilua huoneenlämpöön sulamaan.
Jäädykkeiden irrotessa vuoista ovat ne valmiita koristeltaviksi piparinmuruilla ja puolukoilla.
Nautiskele.