1 pussi ranskalaista sipulikeittoa
1 purkki kevyt kermaviiliä
1 dl jauhettua hapankorppua ( tai 0,5dl korppujauhoja)
1 kananmuna
(pieni hienoksi raastettu punajuuri)
400g sika-nautajauhelihaa
pippuria

täyte:
n. 100g feta-juustoa
oliiveja

Sekoita muut murekeainekset paitsi jauheliha keskenään ja anna turvota hetken
(hapankorput eivät turpoa yhtä paljon, joten niitä voi laittaa korppujauhoja reilummin).
Lisää jauheliha ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Levitä taikina levyksi pellille tai uunivuokaan ja lisää levyn keskelle täytteen ainekset.
Taita mureke rullaksi (esim. leivinpaperin avulla) ja tasoita taitoskohta.
Kypsennä uunissa 200°c.ssä asteessa n. 40 minuuttia.
Tarjoa esim. puolukkahillon ja perunalumen kanssa.